Lakástextil- és enteriőrtervezési tanácsadás

Eddig azt gondoltad, hogy az enteriőr tervező, lakberendező segítsége luxus? Neked nem telik rá? Mit szólsz, ha azt mondom, hogy a szakmai segítség igénybe NEM vétele a luxus, a pénzkidobás? Kételkedsz? Én is azt tenném a helyedbe – kérlek, olvass tovább!

Miben segít az enteriőrtervező?

 • A megálmodott hangulat és stílus megteremtésében
 • A helyes arányok megtartásában
 • A színválasztásban
 • Az anyagválasztásban
 • A dekorációs elemek meghatározásában, kiválasztásában, megtervezésében, kivitelezésében, mint pl. függönyözés, térelválasztó módszerek, falszín, tapéta, szőnyeg kiválasztása – szín és textiltervezés, mint az otthon kialakítás legfontosabb kellékei.

“Jól hangzik! De vajon mennyibe fog ez nekem kerülni?”

Jó hírem van – általában az enteriőrtervezőre költött pénz többszörösen megtérül.
Igen!, többszörösen – pénzben és időben is.
Megmagyarázom! A tanácsadód úgynevezett „interjút” készít Veled, melyben felméri az igényeidet, az elképzeléseidet, a szokásaidat. Amikor ez megvan, kielemezi a válaszaidat majd előválogatás, előtervezést végez, Te már csak az utolsó fázisban kapcsolódsz be és választasz a variációk közül, így órákat, napokat spórolhatsz meg, nem kell felesleges köröket futnod.

Kedves Barbara!
Őszintén mondom, meglepetésül szolgált, hogy a lakástextil ilyen döbbenetes változásokat tud hozni az otthon “melegében”.
Üdvözlettel,
Kata

Az enteriőrtervező a megfelelő termék kiválasztásával pénzt spórol Neked, nincs újrafüggönyözés, újrakárpitozás, újrafestés vagy tapétázás.

Eredmény

 • Otthonos, dekoratív enteriőr,
 • Stílusos, arányos berendezés,
 • Praktikus, jól használható megoldások,
 • Elégedett családtagok – irigykedő szomszédok…

Lakástextil- és enteriőrtervezési tanácsadás

Tanácsadás otthonodban:

2 órás tanácsadással egybekötött konzultáció otthonodban – a tanácsadó szín, textil és anyagmintákkal érkezik a helyszínre, ahol neked és stílusodnak megfelelően szóbeli eligazítás nyújt.

Ez idő alatt felteheted a kérdéseidet, és pontos képet kapsz a továbblépéshez. A konzultáció egy un. „felméréssel” végződik, amely során a tanácsadó leméri a nyílászárókat és a falfelületek területét, hogy elkészítse számodra az ajánlatot vagy a további lépésekhez a terveket.

 • A konzultáció és tanácsadás ára: 30e Ft (bruttó)/ 2óra Ha tovább tart, akkor az első 2 óra után minden további megkezdett óra díja 10e Ft (bruttó) / óra
 • Útiköltség: Budapest területén a kiszállás ingyenes. Budapesten kívül egy, egyszeri 6.000 Ft-os kiszállási díjat számolunk fel (ez tartalmazza az útiköltséget és az utazásra fordított időt.)
 • Egy alkalommal minimum 2, maximum 4 óra vehető igénybe

Kinek ajánlom az otthoni konzultációt:

 • Cégvezetőknek, üzletembereknek, akinek nehézséget okoz, hogy időt szakítson és eljöjjön a szakboltba
 • Neked, aki a megtakarított utazási időt inkább a családodra, barátaidra vagy sportolásra fordítod.
 • Kismamáknak, akiknek nehézséget okoz az utazás nagy pocakkal vagy kisgyerekekkel.
 • Neked, ha szereted szakemberre bízni a válogatást és szeretsz kész ötleteket, javaslatokat kapni, mindezt kényelmesen a saját otthonodban, akkor válaszd az otthoni konzultációst és tanácsadást
  És nem utolsó sorban
 • Ha szereted a luxust, a kényeztetés – akkor az otthoni konzultáció Neked van kitalálva. Itt minden rólad, a családodról, az elképzeléseidről, a sikeredről szól. Nem érkezik újabb érdeklődő, mint pl. egy üzletbe, itt csak Te vagy és tanácsadód! Minden Rólad szól, körülötted forog!
 • “Fejlett szép érzékkel és jó ízléssel rendelkezem, mégis vannak olyan területek amelyek esetében szívesebben fordulok szakértőhöz. A lakásom berendezése is ilyen. A lakberendező olyan, mint egy sminkmester. Az arc -ezesetben a lakás – meglévő adottságaihoz igazítja a sminket. Tökéletes érzékkel állapítja meg, milyen színekkel és árnyalatokkal lehet, az előnyöket kiemelni és milyen anyaggal, formával, trükkökkel lehet az esetleges hátrányokat előnnyé kovácsolni. Mindezt nem öncélúan, hanem az én stílusomhoz igazítva. Kedves, vidám hangulatú beszélgetéseink, és Barbara
  alapos háttérmunkája és szakmai felkészültsége folytán olyanná alakult az enterieur, amilyenné szerettem volna.”

  Telkes Orsi
  www.relaxyoga.hu

  Mi lesz, ha nem vagy elégedett a konzultációval?

  Egyszerű: nem szeretnénk, hogy Te vállald a kockázatot, ezért azt most átvállaljuk Tőled. A Csodás Otthon tanácsadói pénz-visszafizetési garanciát vállalnak a határidőre befizetett konzultációs díj 100%-ára.
  A célunk, hogy teljesen elégedett legyél a kapott eredményekkel, és ha nem vagy az, akkor mi ragaszkodunk ahhoz, hogy semmit se fizess, semmit se veszíts!

  Jelentkezem