Ambrus Barbara

„45 fok volt árnyékban! Forróság, unalom és Arizona.”

emlékszik vissza arra az időszakra Barbara, amikor végérvényesen magával ragadta a lakberendezés és a textiltervezés atmoszférája.

1995

A nyarat Arizonában töltöttem a nagynénéméknél. Az utcán nem lehetett közlekedni olyan forróság volt. Autóm nem volt, így sehova nem tudtam menni, amíg ők dolgoztak – tömegközlekedés arrafelé ugyanis nincs. Ültem a klimatizált új házban és a lakberendezési lapokat bújtam, több százat. Nem tudtam betelni velük 1995-öt írtunk és itthon a lakberendezésnek, hát még a lakástextil tervezésnek csak csíráit ismertük – én azt sem. Ott abban a pár hétben az Arizonai forró unalomban eldöntöttem ez az amivel foglalkozni akarok. Ez és semmi más!

Azóta..

Azóta Barbara már több száz család csodás otthonát tervezte meg kollégáival. Előadásokat tart a lakástextíliák, dekortapéták és a színharmónia teremtés fontosságáról a tervezői szakma (lakberendezőknek, belsőépítészeknek) és a nagyközönség részére is.

A küldetés

A Csodás Otthon legfőbb célkitűzése, hogy itthon is szélesebb körben elterjedjen a minőségi lakástextíliák használata és az ehhez kapcsolódó szakmai alapokra helyezett tervezés és tanácsadás.
„A csodás otthon Neked is jár!” szlogen ma már Barbara védjegye.

Ha még nem iratkoztál volna fel

a “Csodás otthon nekem is jár” e-mail tanfolyamra, akkor itt megteheted:

Ingyenes E-mail tanfolyam függönyözési
és lakberendezési tippekkel:

Vezetéknév
Keresztnév*
E-mail cím*
Honnan hallottál
rólunk?

Adataidat nem adjuk ki másnak. A
jelentkezéssel elfogadod
a jelentkezési feltételeket.